Ons kalfsvlees is afkomstig van kleinschalige boerenbedrijven uit Twente die als neventak of hobbymatig vleeskoeien houden. Ons kalfsvlees is voornamelijk afkomstig van de rassen; Lakenvelder, Hereford, Blonde d' aquitaine en Belgisch blauwe dikbil koeien. Ieder ras heeft zijn eigen superieure kwaliteiten. Het lakenvelder en het Hereford vlees staan bekend om zijn gemarmerd vlees waarvan o.a stoofvlees, sukade enz van zeer hoge kwaliteit is. De meer bevleesde Blonde d'aquitaine en Belgische dikbil kalveren zijn meer geschikt voor het luxere vlees zoals ribeye, entrecote, biefstuk en schnitzel.
Het door ons verkochte kalfsvlees wordt op een zo natuurlijk mogelijke manier geproduceerd. Dit houdt in dat de koeien en kalveren buiten lopen en veelal grazen op natuurterreinen en kruidenrijke graslanden. Doordat ze niet veelvuldig worden bijgevoerd met producten waar hoogwaardige eiwitten in zitten is ons kalfsvlees vaak rosé van kleur in plaats van blank.
Redenen waarom u kiest voor kalfsvlees van Bauke Bossink?
Regionale leefomgeving en slacht
Duurzaam geproduceerd
Minimale transportbewegingen
Natuurzuiver kalfsvlees
Kalveren van kleinschalige boeren bedrijven uit de streek.
Breedste online assortiment van kalfsvlees in Nederland
Geschoold en vakbekwaam personeel
Snel reageren op (seizoen) specifieke klantwensen.
Kortom: als u Natuurzuiver kalfsvlees wilt kopen bent u bij ons aan het juiste adres.
Kalfsvlees assortiment
Bossink is de specialist in natuurzuiver lams, kalfs en varkensvlees. Door het ruime assortiment voorzien wij niet alleen consumenten maar ook (keur) slagers en horeca in veelzijdige lams, kalfs, en biologische varkensvlees producten. Voor de zomermaanden bieden wij diverse soorten lams, varkens en kalfsvlees aan voor op de barbecue tot lekkere stoofvlees soorten in de herfst en winter.
Ons kalfsvlees assortiment bestaat onder meer uit: