Smaak te Pakken
Bent u ook de persoon die regelmatig lamsvlees eet! Dan is een een half lam ideaal voor u. Een Half lam is ± 15% goedkoper dan wanneer u los de producten besteld. Bij lamsvlees Bossink kunt u naar eigen smaak uw half lam samen stellen.
Bestelt u een half Lam dan hoor ik aanvullend, nadat u een bestelling hebt geplaatst, graag hoe u deze bereid wilt hebben tot diverse smakelijke producten.
Let op; Elk onderdeel (linkerzijde 1t/m7) zijn de delen van een half lam. Bij elk onderdeel kunt u een keuze maken hoe u deze versneden wilt hebben. Het eindgewicht dat overblijft na versnijden is variabel naar keuze. Standaard lever ik bij elke bestelling van een half lam gehakt. Wanneer u aangeeft kan het gehakt omgeruild worden voor burgers.
Speciale bereiding:
Wilt u het halve Lam toch anders klaargemaakt hebben dan hieronder is weergeven? Neem dan even contact op en ik help u graag met uw specifieke wensen.
1. Achterbout | - Hele Bout met bilpijp - Bout gesneden in plakken - Halve bout, 2 stuks |
2. Schenkel | - Schenkel - Gehakt |
3. Schouder | - Schouder heel - Schouder plakken - Rollade - Schouderfilet |
4. Zadel/lende | - Zadel heel - Koteletten |
5. Rug | - Koteletten - Rack |
6. Nek | - Nekfilet - Gehakt |
7. Gehakt |
Ik lever bij elke bestelling van een half Lam gehakt |
Verpakken en verzenden
Het verse lamsvlees zal per portie gevacumeerd en vers ingevroren in gekoelde EPS boxen met herbruikbaar DryIcePacks worden verstuurd. Hierdoor blijft de product temperatuur tenminste 35 uur laag genoeg om bij ontvangst het lamsvlees in uw koelkast of diepvries terug te leggen.
Heeft u vragen, opmerking en/of suggesties dan hoor ik dit graag van u.