Lamsschenkel
De lamsschenkel is een bijzonder lekker stukje lamsvlees. Wanneer het op de goede manier zal worden bereid is het vlees lekker zacht en mals. Lamsschenkel is uitstekend te gebruiken in bijvoorbeeld linzensoep of lekkere stoofschotels. Wist u dat bij de betere restaurants in Australië en Nieuw-Zeeland de lamsschenkel het meest verkochte stuk vlees als hoofdgerecht is!
Bereidingstijd:
De lamsschenkel in ± 2 uur lekker langzaam op een lagere temperatuur gaar laten worden, tot dat het vlees bijna van het been valt.
Leg de lamsschenkels niet onbedekt in een oven op hoge temperatuur.
Voorgegaarde lamsschenkel?
De voorgegaarde lamsschenkel is ideaal wanneer u niet de tijd heeft om zelf de schenkel te bereiden. De voorgegaarde lamsschenkels zijn kant en klaar en hoeft u alleen maar op te warmen in de oven. Deze zijn lekker zacht en mals van smaak.
Bereidingstijd:
Enkele minuten, afhankelijk op welke wijze u de lamsschenkel opwarmt.
Tref in onze webshop ons complete assortiment lamsproducten. Bestel hier een lekkere lamsschenkel, al dan voorgegaard of niet.